Hallo,

Mijn naam is Leonie, ook wel GeoLeo genoemd omdat ik altijd geometrische ontwerpen maak. 

In 2014 heb ik Studio GeoLeo opgezet, de beste keuze in mijn hele leven! In mijn studio in Arnhem creëer mijn geometrische prints en producten. Ik werk graag met ambachtelijke druktechnieken, maar ik sluit geen enkel project uit. Als een techniek mij aanspreekt duik ik er in en kijk ik wat ik er me kan. En het kan best zijn dat daar iets verrassends uit komt zoals een serie sieraden of een mega groot behang voor in een etalage.

Ik heb mijn hele leven al een fascinatie voor geometrische patronen en tekende op school hele schriftjes vol. Maar de meeste geometrische patronen in onze omgeving zijn vooral strak en voorspelbaar, en voorspelbaar is saai en merken we niet eens op.

Perfect is niet speciaal genoeg
Mijn geometrische ontwerpen geef ik altijd een lading persoonlijk karakter mee door veel met mijn handen te werken. Ik geloof namelijk dat de perfectie die we nastreven niet speciaal genoeg is.
Als dingen perfect zijn, stoppen we juist met kijken. Als je naar mensen kijkt zijn het ook juist de kleine eigenzinnige karaktertrekjes die ons leuker en interessanter maken. 

Oke, ik geef toe ik ben een perfectionist en hou van de perfecte geometrische voorspelbaarheid, en toch…
Deze filosofie is erg belangrijk in zowel mijn leven als werk. We mogen best wat meer open staan voor onze eigenaardigheden, en als we dat doen hebben ze zelfs iets moois toe te voegen!

Strak geometrisch design met een persoonlijke touch
Met mijn ontwerpen laat ik zien dat de imperfecties van het handmatige maakproces de geometrische perfectie ten goede komt en juist de moeite waard maakt om eens wat beter te gaan kijken.

 

Fotografie: Felicity van Oort

© 2020 - 2021 GeoLetters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel