Verkocht

Vorige Artikel 4 van 8 Volgende

C - Blauw/Groen

€ 135,00 (inclusief btw)

Over deze GeoLetter:
Deze 100% unieke GeoLetter-C is getekend met: lichtechte blauwe en groene inkt op 30 x 30cm gebroken wit papier. Het mooie stevige 200grs papier heeft een matte uitstraling en is FSC gecertificeerd.

Elke Letter wordt met de hand getekend en ontwerp-keuzes worden tijdens het tekenen gemaakt waardoor geen letter en patroon hetzelfde wordt. 


Jouw eigen GeoLetter
Elk ontwerp is met de hand getekend met mijn zelf ontworpen design tool. Je krijgt dus altijd een eigen unieke letter die niemand anders heeft.

Zit je nog met vragen? Vraag ze gerust via de mail of stuur me even een appje
Ik denk graag met je mee.

 

Toch liever net iets anders?
Heb je specifieke wensen, wil je een naam/geboortedatum onder het ontwerp, of wil je dit ontwerp in een andere kleurencombinatie...
Je kan ook een GeoLetter op maat laten tekenen. Dan denk ik met je mee en ontwerpen we samen de perfecte letter voor jou!

 

De filosofie:
Ik wil van elke GeoLetter een persoonlijk ontwerp maken, omdat ik geloof dat alles dat met de hand gemaakt wordt meer unieke details heeft waardoor we er beter en langer naar kijken en het meer weten te waarderen. 
Met de GeoLetters wil ik nog een stap verder gaan door jouw persoonlijke wensen als uitgangspunt te nemen. Zo wordt het een uniek kunstwerk met een extra persoonlijke waarde die je in elk huis weer een plekje kan geven en waar je naar kan blijven kijken.

 

Specificatie Omschrijving
Papier 200 grs - gebroken wit
Duurzaam FSC gecertificeerd
Inkt Pigma Micron Fineliner
Lichtechte inkt Ja
© 2020 - 2023 GeoLetters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel